SQ

FemCenter – Shqip

AlbaniaFemër!

A je e frikësuar, kërcënuar apo e rrahhur?

A je e eksponuar dhunës që ushtrohet nga burri, bashkjetuesi, i dashuri, prindërit, motrat/vëllezërit apo ndonjë familjar tjetër?

A je e frikësuar, kërcënuar apo e rrahhur?

A ke qenë e eksponuar ndaj dhunës seksuale?

A e ndjen veten të përkufizuar në hapësirën tuaj jetësore?

A rrezikon të martohesh përkundër vullnetit tuaj?

Telefono në FemCenter kujdestari për femra:

020 – 55 55 25

Ti që je e afërme, shoqe ose kolege e punës je poashtu e mirëseardhur të na telefonosh.

Biseda është falas dhe nuk figuron në fakturën e telefonit.

Ne kemi sekret profesional dhe ti mund të zgjedhësh të jesh anonime.

Ti mund të telefonosh pavarësisht se në cilin vend të Suedisë banon.

Ne të ofrojmë biseda përkrahëse, këshilldhënie juridike, ndihmë me kontakte me autoritetet e vendit, ndihmë praktike dhe në rast nevoje banim të mbrojtur.

Ne që punojmë në FemCenter i flasim shumë gjuhë të ndryshme dhe ne mund të ofrojmë ty ndihmë në gjuhën tuaj.

Ne mund të mbështesim ty!

Je e mirëseardhur të na kontaktosh.

Ne kemi përvojë shumëvjeçare në mbështetje të femrave dhe vajzave të eksponura nga dhuna.

Tek ne mund të marrësh këshilla që të ndihmojnë ta ndryshosh situatën tuaj të tanishme dhe të ecësh më tutje.

Se për çfarë mase ndihmëse mund të bëhet fjalë varet nga nevoja për ndihmë dhe përkrahje

Përkrahje të ofrohet përmes telefonit tonë gjithkombëtarë ose përmes një vizite personale në zyrën tonë.

KANSLI

För allmänna frågor, konsultation, placering, medlemskap, donationer etc.

Kontor/fax: 040-23 87 00 (Vardagar kl 08-17)

E-post: info@femcenter.se

Postadress: Box 171 75, 200 10 Malmö

ANDRA SPRÅK / OTHER LANGUAGES

ShqipالعربيةBosanski/Hrvatski/SrpskiدرىEnglishفارسیKurmancîپښتوPolskiRomaniaf-SoomaaliسۆرانیไทยTürkçeاردوTiếng việt

FÖLJ OSS

Copyright © 2009-2024 FemCenter.se