Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/d/8/femcenter.se/httpd.www/wp-content/plugins/smk-sidebar-generator/html.php on line 83 Bli Gåvogivare | FemCenter.se
JOURTELEFON: 020-55 55 25

Bli Gåvogivare

Ekonomiskt stöd

Bli GåvogivareVi är en ideell förening som är i behov av stöd från privatpersoner, organisationer och företag. Alla bidrag är mycket välkomna – både stora som små. Bidraget går direkt till kvinnor och barn, som en guldkant i tillvaron. Ditt stöd betyder mycket för de kvinnor och barn vi möter.

Vill du stötta FemCenters arbete med våldutsatta kvinnor och barn genom att ge en gåva? Du kan överföra en valfri summa till vårt bankgiro konto 5228-9303. Märk inbetalningen med ”gåva” och eventuell avsändare.

Swish nummer: 1234669057

Finns det särskilda önskemål om att pengarna ska gå till något specifikt kan ni skicka mail till info@femcenter.se, så ska vi göra vårt bästa för att tillmötesgå era önskemål.

Sponsra oss / Skänk saker

Andra gåvor än pengar är också mycket uppskattade och välkomnas. Företag, organisationer eller privatpersoner kan stödja vårt arbete genom att sponsra oss. Ring eller maila oss om du har en önskan skänka en gåva.

Vi är alltid i behov av:

  • Presentkort från olika klädbutiker, skobutiker, matbutiker, möbelaffärer etc.
  • Vinterkläder till barn och vuxna (Ej begagnade)
  • Upplevelser: bio, bowling, bad, träning, busskort etc.
  • Hygienartiklar (Schampo, balsam, deodorant, duschkräm, tandkräm, bindor etc).
  • Cyklar, cykelhjälm, tv-spel etc.
Back to Top